HAVA’DUO-CHARIVARI

Wie zijn wij......Bij gelegenheid en als onze Catootje er prettig aan toe is, wij er tijd en een zeer grote zin aan hebben, hopen we eens een gezellig nestje te krijgen! dus.........☟


Mijn bedoeling is niet echt om een vervend fokker te zijn,maar om zo eens een keer 1 of 2 nestjes te fokken. 
Wat overigens niet wegneemt dat ik wel aan alle fokreglementen van de HCN voldoe. Daarbij zoek ik dan ook een bij elkaar passend havanezerkoppeltje uit,qua gezondheid, karakter en fokken we natuurlijk met eer en geweten, vergeten daarbij ook de zo belangrijke socialisatie niet, wat inhoudt dat al onze pups lekker bij ons en om ons heen opgroeien,en zo dus ook van alle dagelijkse bezigheden kennis krijgen!
Mijn ALLEREERSTE ECHTE levende hondje 
           TRIXIE
Over mij

Verjaardag


Grootste favorieten

Films

Dieren, Natuur en Documentaires.


Boeken

Honden, diereninformatieve bladen en boeken.


Bands

Geen voorkeur.


Eten

Normale gezonde Hollandse pot.


Plaatsen

Nederland,Kreta, Frankrijk, Duitsland, en het liefst natuurlijk samen met onze hondjes Casper en Catootje! 

Het naadje van de kous

Wie zijn wij nu verder?


Nou goed, verder ben ik getrouwd, heb twee zonen die al op zichzelf zijn.

Dus delen wij met onze Catoo en Casper gezellig saampjes  het huis, en kunnen de beide ‘doerakjes’ al onze aandacht en liefde delen, o nee, niet helemaal want ze hebben nog 2 poezenzusters, waarmee ze het bijzonder goed kunnen vinden, dus ook de manden, benchen en speeltjes delen!

wat zal ik er eens over schrijven. Het honden ’gebeuren’ zat er bij mij al vroeg in, op mijn 12e kreeg ik mijn eerste hondje op m’n verjaardag, een asbakkenrassie, maar dat mocht de pret niet drukken, want ik als enige tussen de 5 kinderen kreeg toch echt een heus dier ter verzorging, en zo vatte ik mijn hele, fijne en prettige ‘taak’ ook echt op.
Zo is mijn ‘Trixie’ ook mee gegaan toen ik het ouderlijk huis verliet, vanaf die tijd ben ik nooit meer zonder een hond geweest, + het zonodige andere ‘vee’ wat bij ons over de vloer heeft gelopen.
Op een gegeven moment begon ik mij te realiseren dat je eigenlijk ook heel veel andere leuke dingen kon doen dan alleen maar een hond er te hebben lopen en te verzorgen, alhoewel het mij altijd al leuk leek om een nestje te fokken, maar instinctief eigenlijk wel aanvoelde dat je niet zomaar ff moest gaan zorgen dat er weer een ‘stel’ -tja, in het wildeweg- gefokte hondjes bij zouden komen, en dat ik het daar ook te druk voor had met ons -toen nog- jonge gezin.
Totdat ik me eens meer ging verdiepen in Rashonden, en ook naar hondensporten ging, dus er iedere keer meer kaas van ging eten, en uiteindelijk de HAVANEZER bij ons thuis kwam, dus tevens lid werd van de HCN en toch eens aan de Showwereld ging proeven,-wat het uiteindelijk toch ook niet was voor mij, af en toe wel leuk om te doen- en daar toch ook weer veel van leerden, leek het me hoe langer hoe leuker om toch nog eens een keer een nestje te fokken, ook doordat er later toch nog een Teefje bijkwam;  ONZE CATOOTJE
CasperCasper.html
Maatjes krabbelsMaatjes_krabbels.html
Homehome.html
Lest bestLest_best.html
CatootjeCatootje.html
Pupspups.html
Foto’sFotos.html
LobkeLobke.html
Ons 3de nestjeOns_3de_nestje.html
 
 “ONZE FAMILIE!”
Contact adres;L.Foekens-Kloppenburg
       Lindestraat134            
       7545 MD Enschede 
Mail;  lutjefoekens@gmail.com

Tja, en zo vinden er na jaren wel eens wat veranderingen plaats, zo is lam DARPHY al dood  

         en poesje ‘TOOSKE’ is bij haar eigen baasje (was er om opgevoed te worden) en zo ben ik {LOBKE] de ‘nieuwe’ toekomst hier thuis geworden!

Uiteindelijk hebben we in April 2015 ook afscheid moeten nemen van onze lieve ‘oppaspoes van Catootjes 3 nestjes’ Äschmee op haar 14 jarige leeftijd.