HAVA’DUO CHARIVARI
 
 

Zo zal ik jullie maar even het ‘naadje van de kous’ uitleggen, hoe het mij is verteld!

Ik ben n.l. een pupje van het tweede (2e) nest van Catootje (mijn mams) met dezelfde paps als van het eerste (1e) nest van mijn mams.

Daarbij heb ik het GROTE GELUK dat mams eerste nest uit alleen maar ‘jongetjes’ bestond, anders was ik hier nog niet geweest!

Dus op deze wijze wordt ik ‘gekscherend’ -ONZE TOEKOMST- genoemd! Want de bedoeling van mijn vrouw en baas is nu te zorgen dat mijn mams geen nest meer krijgt, en dat ik haar ga opvolgen(als ik aan alle eisen van de regels van de HCN voldoe)

                                                  

Nu mijn eigen versie, nadat ik begreep wat de bedoeling met mij is:

ik heb n.l. toen ff mijn ‘ware’ karaktertje laten zien, en wist bijzonder goed waar ik zin of geen zin aan had.

Ze hoefden mij niet gepast of ongepast op te pakken, want dat liet ik (zo ‘schattig’) als ik er uitzag, op een beste stevige manier weten! Ik ‘was’ dus niet altijd in de moot voor de dingetjes die de baasjes leuk vonden voor mij{ze moesten wel enige moeiten doen om mij ook fatsoenlijk in de rij te laten lopen], (hihihihi, dat kon ik me ja wel permitteren), maar ach, nu ik een jaartje  oud ben, en me heerlijk ‘in de rij’ ga voelen, is het leven wel 10.000 keer aangenamer!

Over mij


Grootste favorieten

Films

Tja voornamelijk dierenfilms, maar Casper is dan erg vervelend die jaagt ze weg!

Boeken Echt lezen heb ik geen zin in, en dan moet ik het ook eerst nog leren, daarbij heb ik momenteel nog genoeg ‘leerstof’ in mijn pocket


Bands VRESELIJK, in 1 woord, al die herrie aan m’n oren


Eten

Hoeft voor mij niet zo nodig, en als ik dan al wat eet moeten ze wel variatie komen!


Plaatsen

Enschede, en overal waar de baas en vrouw naartoe gaan! 

Het naadje van de kous

Lobke

Mijn peuterfoto, schattig hè?

Wat ik het liefste doe!
-Als de baas in zijn stoel zit, dan ernaast op de armleuning liggen!
Zwemmen
Casper jennen bij het bal apporteren
Fotoalbums


- De bal apporteren
-mijn Buddy
-Spelen met de (andere) honden, die zo dikwijls
langs ‘waaien’!
en voor de rest eigenlijk 
een beetje poezen jennen!Jazeker, ZWEMMEN, je leest het wel goed.
Hier zie je mij bij mijn eerste zwemles, en mijn baasje maar denken dat ik niet zwemmen kon!
Maar goed tussen zwemmen en ‘goed’ zwemmen zit nogal verschil,
daarbij is het ‘goed’ om op jonge leeftijd al te zwemmen, want je ontwikkeld hiermee al je spieren zowel je geestelijk vermogen

Lobke

Hallo, alle lieve mensen, die nog even een keertje op onze Website komen kijken.

‘k Wil  u evenjes weer eens iets van ons laten lezen/horen en zien, ondertussen ben ik natuurlijk weer behoorlijk gegroeid, geestelijk en lichaamlijk ( nou ja...................ik ben wel een heel écht leuk Havanezertje), maar klein van ‘stuk’ gebleven!


Wat verder het lichaamlijke en geestelijke bevat, houd in, “door wat mijn mams is overkomen bij haar laatste nestje”, wat u elders kunt lezen op deze Website!  (Op de pagina”Ons derde nestje”)


Tja en voor de rest, ik bedoel; voor het nooit eens de Website bij te werken heeft écht aan de omstandigheden van mijn baas en vrouwtje gelegen! qau ‘ziektes’.


Zo, nu eerst weer genoeg uitgelegt en nu kunnen jullie nog even een paar foto’s van mij, en natuurlijk de rest bekijken!

Haihai, ondanks alle nare omstandigheden , zoals eerder gezegt is op deze website, worden wij hier thuis,als roedeltje niet vergeten